Automatisch opslaan en automatisch invullen inschakelen en uitschakelen

Kaspersky Password Manager kan gegevens automatisch opslaan wanneer u een online formulier hebt ingevuld. Het programma kan dan online formulieren invullen voor u. U kunt automatisch opslaan en automatisch invullen inschakelen voor accounts, adressen en bankpassen.

Wanneer automatisch opslaan is ingeschakeld, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u nieuwe wachtwoorden, adressen of bankpasgegevens die u invult op websites wilt opslaan in uw kluis.

Automatisch opslaan en automatisch invullen inschakelen en uitschakelen